Princezná Diana bola povestná svojou štíhlou postavou, ktorú si udržiavala športom a zdravou stravou. Hoci sa šepkalo, že má problémy s bulímiou, snažila sa túto domnienku vyvrátiť, pretože chcela jesť zdravo a striedmo. Ako princezná si mohla dopriať naozaj čokoľvek, ale jej stačilo málo.
Šéfkuchár princeznej, Darren McGrady, pre magazín Insider prezradil, že Diana zbožňovala maximálne jednoduché a bežné jedlo - varenú fazuľu z plechovky. Kuchár jej ju pripravoval každý deň z jednoduchého dôvodu – fazuľky obsahujú málo sacharidov a tuku, ale majú vysoký obsah bielkovín. Takáto kombinácia je ideálna na udržanie štíhlej línie. K fazuľke si princezná dopriala aj ružový grapefruit, pohár pomarančového džúsu a kávu. Čo poviete, dokázali by ste to jedávať každé ráno?