Logo
Reklama

Recept na fantastický jesenný koláč od cukrárky Barbory Martinusovej: Lepší ste nejedli!

Rustikálny koláč s marinovanými hruškami

Zdroj: Cagalove Photography

Reklama
Reklama

Miroslava Dvorožňáková

Redaktorka magazínu MADAM EVA

Barborka má v centre Trnavy cukráreň ReBarbora. Toto útulné miesto, ktoré má šmrnc vychýrenej cukrárne akéhokoľvek francúzskeho mesta, je jej splneným snom. Recept na koláč s marinovanými hruškami, ktorý prevoní celý dom jeseňou, pripomína Francúzsko a jeho chute tiež.

Diskusia

(0)

Autor článku

Miroslava Dvorožňáková

Redaktorka magazínu MADAM EVA
Milovníčka voňavých diaľok, podnetných debát, dobrých filmov a kníh, dobrej hudby i dobrého jedla. Rada píše o tom, čo ju zaujíma, ale aj o tom, o čom si myslí, že by sa mal svet dozvedieť.
Výber pre vás