CYRIL LIGNAC'S CAKE
Foto: instagram/ @cyril_lignac
#Lifestyle

Absolútne DOKONALÉ! 2 famózne čokoládové koláče od PARÍŽSKYCH majstrov cukrárov

CYRIL LIGNAC'S CAKE
Foto: instagram/ @cyril_lignac
#Lifestyle

Absolútne DOKONALÉ! 2 famózne čokoládové koláče od PARÍŽSKYCH majstrov cukrárov

25.11. 5:30 Dva ultra jednoduché čokoládové koláče francúzskych majstrov pâtissiers Philippa Conticini a Cyrila Lignaca vám urobia Vianoce!

Philippe Conticini
Philippe Conticini
Zdroj: instagram / @philippe_conticini

PHILIPPE CONTICINI'S ČOKOLÁDOVÝ KOLÁČ
POTREBUEJE:
100 g tmavej čokolády (72%)
50 g mliečnej čokolády (39%)
115 g masla
3 vajcia,
55 g cukru
45 g hladkej múky
15 g gaštanovej múky
Štipka soli

POSTUP:
Rozpustite čokoládu s maslom. Vyšľahajte vajcia s cukrom, potom pridajte múku. Rozpustenú čokoládu so štipkou soli vlejte do zmesi a miešajte tak, aby vznikla hladká hmota. Vlejte do formy vystlanej papierom na pečenie a pečte pribiližne 25 minút pri teplote 160°C. Podávajte teplé.

autor:  Romana Kalická
Diskusia  ()

Video

Diskusia